Clubcross, zaterdag 22 april

Komende zaterdagmiddag vindt de eerste open clubcross plaats. Dit is dé kans voor niet-leden om in Groesbeek te kunnen rijden.

Liefhebbers of startbewijshouders, jeugd of volwassene: voor iedereen met een geldige MX-licentie van MON is er plek.

Aanvang trainingen 14:00 uur
Inschrijfgeld voor niet-leden 15,-

Voor de brommerklassen is er goed nieuws, deze zijn dit jaar bij elke clubcross ingedeeld! Aan het eind van het seizoen wordt daarom ook een kampioen gehuldigd in de standaard en special brommerklasse. De standaard klasse rijdt op de kleine baan en de specials samen met de 85cc op de grote baan.

Lidmaatschap brommers. Leden met een bromfiets kunnen lid worden van de MBC, mits ze in het bezit zijn van een MON trainingsbewijs (kosten: €75,-). De contributie bestaat uit het vlaggen bij de NK’s/WC en het verrichten van minimaal 2 werkbeurten (conform het Huishoudelijk Reglement). Ben je lid van de MBC, dan hoef je geen inschrijfgeld voor trainingen en clubcrossen te betalen. Ben je dat niet, dan betaal je per training € 15,- + € 10,- voor een daglicentie. Tijdens clubcrossen betaal je eveneens € 15,- inschrijfkosten + € 10,- voor een daglicentie (verzekering). Lid worden is dus wel heel voordelig voor brommercrossers!