Lid worden?

Ben jij tussen de 5 en 70 jaar dan kun je deelnemen aan motorcrosswedstrijden en motorcrossevenementen. Denk aan club-, jeugd-, nationale en Europese wedstrijden. Wil je alleen maar trainen dan kan dat uiteraard ook op onze vaste trainingsdagen woensdag en zaterdag.

Maar voordat je de baan op mag, zijn er aantal zaken die je moet regelen. Bijvoorbeeld je lidmaatschap bij ons (MBC de Zeven Heuvelen), een start- of trainingsbewijs bij de motorcrossbond (MON) en het behalen van je motorcrosscertificaat.

Om onze goede relatie met omwonenden, de gemeente en andere gebruikers van de openbare ruimte niet te verstoren is het aantal mensen dat lid kan worden beperkt door onderstaande regel.

Je bent 15 jaar of ouder en je woont in een straal van 30km rond Groesbeek. Ben je jonger dan 15 jaar/ een meisje, dan geldt de afstand van 30 km niet.

Je kan lid worden, en nu?

  1. Als MBC lid moet je een licentie hebben van MON. De MON is de motorcrossbond, met een licentie van de mon ben je verzekerd en mag je op andere aangesloten circuits rijden.
  2. Heb je die al, ga verder met stap 8
  3. Je hebt geen licentie. Ga naar WWW.MON.NL / licentie aanvragen / Hoe vraag ik een licentie aan ? (hierin wordt ook uitgelegd welke licenties er zijn)
  4. In de aanvraag procedure wordt de vraag gesteld: naam club waarbij u lid wil worden. Vul daar in: MBC de Zeven Heuvelen Groesbeek
  5. Als je de eerste keer een licentie aanvraagt, moet je eerst een mx certificaat gaan halen. Marc Peters is onze hoofdcertificeerder. Neem contact met hem op via de site voor een afspraak. Op www.mon vind je bij licenties ook het MX Handboek. Lees dit door.
  6. Nadat je een licentie hebt aangevraagd komt je pas in het clubhuis te liggen en moet je daar nog contributie en evt. borg betalen.
  7. Natuurlijk kan je dit ook van te voren overmaken op rekeningnummer: NL55RABO0117473049 tnv. Mbc de 7 heuvelen. (met vermelding van je naam)
  8. Kom je er niet uit? Bel met Theo Geurts (penningmeester) over de te nemen stappen voor een lidmaatschap. (06-29271772).
  9. Hou er rekening mee dat je bij onze club geacht wordt een aantal keer per jaar te vlaggen en te helpen tijdens een werk beurd. Dit is een verplichting.

Wat zijn de kosten in 2022:
• MBC lidmaatschap
o Leden tot en met 14 jaar € 60,-
o Leden van 15 jaar en ouder € 90,-
o Borg bij de aanmelding: € 50,-

• Licenties MON
o Trainingsbewijs € 75,-
o Startbewijs € 175,-
o Jeugd startbewijs € 110,-
o Bijdrage MX Masterplan betreft:€ 48,-