Categorieën
MBC Clubinfo Wintercross

Aan de deelnemers van de Wintercross

Het is zo ver! Zondag 16 februari ga jij tijdens negentiende editie van de Wintercross van start.

Je hebt jezelf via voorinschrijving verzekerd van een startplek, goed geregeld! Of je bent van plan je op de dag zelf in te schrijven, ook goed! Toch zijn er nog een aantal zaken waar we je op willen wijzen, zodat jouw crossdag niet meer stuk kan.

Diefstal
Het dievengilde kent geen gêne en het is in het verleden helaas al meer dan eens voorgekomen dat motoren op klaarlichte uit het rennerskwartier werden meegenomen. Onze vrijwilligers dragen hun crosshart op de juiste plek en houden graag een oogje in het zeil, maar de enige remedie is: op slot en aan de ketting!

Rijnummer
Bij inschrijving heb je een voorkeursnummer opgegeven. Kijk voor de zekerheid op de deelnemerslijst of niemend je al voor was.

MON-pasje
Tussen 08:00 en 09:00 uur dien je jezelf te melden in de tent. Heb je een MX-licentie van MON? Laat deze dan zien, want in alle andere gevallen moet je een daglicentie nemen om te kunnen starten. Óók als je pasje nog bij de club ligt, in de broekzak van de postbode is verdwenen of je cavia hem heeft verteerd.

Daglicentie
Heb je een daglicentie nodig? Dan kun jij jezelf en ons een relaxte zondagochtend bezorgen, door het benodigde formulier vast te printen en volledig in te vullen.

Neem naast dit formulier ook je (eventueel verlopen) crosslicentie mee, zelfs als deze van een andere bond is zoals KNMV. Een crosscertificaat is ook goed. Daglicenties worden namelijk alleen onder voorwaarden verstrekt.

Je dient dus in alle gevallen een pasje te tonen.

Heb je na het lezen van het bovenstaande nog vragen? Kijk dan onder het kopje wintercross voor meer informatie.

Tot zondag!