Categorieën
MBC Clubinfo

Deelname MBC leden aan MON NK jeugd en NK

Zaterdag 27 aug NK jeugd.

Naast alle leden met een startbewijs, kunnen ook alle jeugdleden met een trainingsbewijs deelnemen aan de NK. Aan de start komen: 50cc mini, 65cc kleinen wielen, 65cc Grote wielen, de Beginnersklasse alle 65cc en 85cc zowel kleine als grote wielen, 85cc kleine wielen, 85cc grote wielen, MX2 jeugd (125cc 2 takt) en de liefhebbers. Hoe kan men inschrijven: Vanaf ma 15 aug kan men zich inschrijven op de site van MON. Het inschrijfgeld bedraagt €20,- Inschrijven kan tot do 25 aug 12.00u. Daarna kan men “na-inschrijven” tot op de dag van de wedstrijd. Het inschrijfbedrag wordt dan wel € 40,-. Zorg dus dat je op tijd inschrijft.

Zondag 28 aug NK

Naast de leden met een startbewijs in een klasse die aan de start komen, kunnen ook MBCers met een startbewijs deelnemen in een andere klassen met een “0 “nummer. Deelnemers met een “0” nummer rijden niet mee voor het dagklassement en worden daarom niet geklasseerd. Wel moet men met transponder rijden i.v.m. geluid. Wil je deelnemen met een “0”nummer, moet je dit doen via “afvaardiging. Het inschrijfgeld bedraagt hiervoor € 20,-. Deze regeling geldt alleen voor leden die op hun startbewijs hebben staan als club MBC de Zeven Heuvelen. Ben je lid, maar heb je op je SB Cuijk staan, kan je niet meerijden op een “0”nr. Ook hier geldt de inschrijfperiode van ma 15 aug tot do 25 aug. Wat komt er aan de start: MX2 junioren, MX Dames, MX Veteranen, MX2 senioren, MX 125cc Cup, MX Open senioren, MX Nationalen, MX2 Inters en MX Open.

Nieuw sinds 2021 is dat je ook mee kan rijden met een TB of KNMV licentie middels een Wedstrijddaglicentie. Je moet deze via de MON site aanvragen en de kosten hiervan bedragen € 40,- Aanvragen pas vanaf de ma (22 aug) tot do 25 aug. Let er wel op dat je de juiste klasse aanvraagt. Op het Bondsbureau MON wordt gecontroleerd waarin je het laatst actief was en in die klasse wordt je ingedeeld.

Heb je nu nog vragen? Neem contact op met het Bondsbureau MON in Cuijk.

Namens bestuur MBC de Zeven Heuvelen, bij deze voorzitter Nico Troost.